Utendørssesongen ser ut til å starte tidlig i år: Lengdeskyting 15. februar, 5 + grader og på på barmark(vet ikke helt om jeg skal like det......jo litt.....).
En bunt beef jerky, kjekk tur- og stevnemat. Har kjøpt vakuumpakker for lenger holdbarhet, men spørs om det er nødvendig. Tror ikke dette varer lenge, namnam!
The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten – Benjamin Franklin
Oddbjørn: Gullregn, ja. Fikk bytta til meg et par stokker fra hogsten til Ole. Det andre emnet var skikkelig krokete, men har jeg fått rettet ut mye med tørrvarme. (Det fungerer å bruke tørvarme på relativt ferske emner, så lenge barken sitter på)
Kult med gullregn, HEO!
Oddbjørn: Ja, det er enkelt. Storfekjøtt i tynne skiver i ønsket marinade et døgns tid og en sånn sopptørkemaskin er alt som skal til. Strengt tatt holder det med en steikeovn med vifte på svaaaak varme og døra på klem. Tar en del timer å få det passe tørt
The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten – Benjamin Franklin
Andgående gullregn så har jeg et par stokker jeg tenker å kløyve selv. Jeg vet jeg den er veldig giftig men er det sånn at man bør ha hansker på når man jobber med den?
Ser trivlig ut i sola ja
Ole: Kanskje ikke så giftig å ta på, men tror du skal passe deg for støvet.
Nidrinr: Har dere flytta Norwegianwarbows? Har litt problemer med å lese det nå