Siper

salg av bueutstyr.

Moderator: GreenMan

Forumregler
Når utstyr er solgt skal forfatter av innlegget endre tittelen til [solgt]forumtittel. Moderator har rett til å endre status etter en hvis stund. Ikke gjør en salgstråd til diskusjoner. Kun svar på tråden som har med salget å gjøre vil bli godtatt.
Svar
Brukeravatar
Kviljo
Master bowyer
Innlegg: 3642
Registrert: 09 jan 2006, 01:15
Bosted: Lista
Kontakt:

Siper

Legg inn av Kviljo » 20 sep 2015, 09:59

Om det er noen her som er interessert i lengdeskyting eller tyrkisk skytterutstyr, kan kanskje denne friste. Det er en overtrekks-innretning, som gjør det mulig å trekke pilspissen bakenfor grepet på buen. Dermed kan man skyte korte piler fra et langt trekk. I lengdeskyting er det bra, for korte piler har mindre luftmotstand, og et lengre trekk gir naturlig nok lengre avstander.

Siperen er lagd av ett stykke bøffelhorn, ei plate lønn, vegetabilsk garvet kalveskinn, ei spenne og en lin-stropp, og er så autentisk som jeg kan klare å lage. - med ett unntak: kanalen er gjort rundt 3 mm dypere enn originalene, slik at den er tryggere å bruke.

Den passer til små eller medium hender. Siden linstroppen skal tilpasses skytterens hånd, er den bare sydd på i forkant. Jeg er selvsagt behjelpelig med å få sydd den på riktig, om det trengs. Prisen er 2000,- inkludert frakt innenlands. Den kan selvsagt også sendes utenlands.

Ta kontakt via PM, e-post: bue@kviljo.no eller tlf/sms: 991 55 405


Bilde

Bilde

Bilde

Bilde
- Ivar Malde
mob: 991 55 405

Kviljo Buemakeri

Brukeravatar
Simen
Bueskytter
Innlegg: 78
Registrert: 04 jun 2015, 23:27
Bosted: Hamar

Re: Siper

Legg inn av Simen » 21 sep 2015, 11:19

Lekkre saker.

Svar