Toxofil nr.2 2018.

forum for medlemmer i norsk langbuelag.

Moderator: GreenMan

Svar
Brukeravatar
Lurz
Master bowyer
Innlegg: 1401
Registrert: 04 feb 2006, 15:37
Sted: Kristiansand

Toxofil nr.2 2018.

Legg inn av Lurz » 22 aug 2018, 12:23

Hei allesammen.

Da er det tida for å tenke på Tox 2-18 hvis det skal bli mer innhold enn i vårnummeret.
For å gjenta til kjedsommlighet det jeg har sagt ganske mange ganger før: Jeg kan ta ansvaret for å lage layout og få bladet produsert og distribuert. Jeg kan ikke skrive alt inhold sjøl. Det betyr at det kommer ikke mer innhold ut i bladet enn det jeg får inn fra dere.

Denne gangen har jeg tenkt på et slags "historisk skytestil-tema", litt som "pilspesialen vi hadde. Vi har hatt mye stoff om å lage historiske buer, mindre om hvordan de ble brukt.

Så langt har jeg avtale om "krigsbue/Asham" og "Viktoriansk/blinkskyting/Horace Ford". Kan sjøl prøve å skrive litt om "Tommelring-skyting" siden jeg er en av de som holder på med det.
Ser for meg at hvert tema har sånn rundt to A4-sider på i vanlig tekstbehandler- oppsett. (eller rundt 1000 ord / 6000 tegn. Men må dere ha mer plass så bruk det.) Trenger forslag til flere tema, og aller helst noe dere kan skrive om sjøl!

Av annet stoff har jeg avtale om referat fra Helgøya. Og da kommer jeg til å trenge noen til å skrive fra NM også. Har noen vært på arrangementer i løpet av sommeren, tas bidrag imot med takk.

Og selvfølgelig også alle andre saker dere kan tenke dere å skrive om, og også tips om annet stoff som vi kan få lov til å bruke.

Tenker deadline en gang rundt buemakerseminaret, sånn at vi kan få med noe derfra også, men det gjør ikke noe om ting kommer før, så jeg kan begynne på jobben.

Lars
"If it breaks you get to keep both parts"

Svar