Side 1 av 1

PM-varsling

Lagt inn: 28 apr 2015, 20:02
av Harald
Mulig at det bare er jeg som er blind og uoppmerksom, men i dag oppdaget jeg en PM fra Bowman sendt 2.april som jeg ikke kan huske å ha lest. Er det mulig å få til en tydeligere varsling(blinkende konvolutt e.l.), eller er det bare jeg som har lest den meldingen allerede, i halvsøvne eller noe...?

Re: PM-varsling

Lagt inn: 28 apr 2015, 22:16
av GreenMan
1. Sjekk at du har riktig e-postadresse registrert på brukeren din - forumet skal sende deg en e-post når du får en melding.
2. Skru av pop-up blokkering i nettleseren så skal det komme ett popup vindu med meldingen din
3. Øverst til høyre der det står private meldinger skal det stå antallet du har - hvis det står 0 har du nok lest men glemt
4. Jeg kan sikkert teste med ett annet "skin" på forumet, men da vil alt se annerledes ut og jeg vet ikke helt hvilket som vil gi ett tydeligere tall i menyen.
5. Det er mulig å endre på det som er mer - det har jeg dessverre ikke tid til å få gjort noe med før i slutten av juni, men selv da kan jeg ikke være 100% sikker på at jeg vil lage noe som synes bedre.
6. Sender deg en test PM for å se om du legger merke til den

Re: PM-varsling

Lagt inn: 28 apr 2015, 22:44
av Harald
Ok, jeg har visst bare oversett alle forsøk på varsel. Det var etter den siste endringen på forumet at jeg plutselig la merke til at det stod"1"ved siden av private meldinger.

Re: PM-varsling

Lagt inn: 28 apr 2015, 22:47
av GreenMan
Ja den er nok litt tydeligere nå