Side 1 av 1

Hvordan legge inn bilder?

Lagt inn: 19 mai 2010, 20:26
av Bowman
Prøver å legge ut bilder, men er like grønn :mrgreen: Kan jeg bruke picasa? :? Noen som har erfaring med dette. Ønsker en fyldig beskrivelse av hvordan dette gjøres. Noen som har tid`? :oops:

Re: Bilder

Lagt inn: 19 mai 2010, 22:02
av Moen
Jeg skrev hvordan her om dagen. Husker ikke i hvilken tråd.. Cluet er at du må lagre bildene dine ute på nettet. F eks http://www.photobucket.com Den er ultaenkel å betjene (og den eneste jeg har prøvd) Da kopierer du enkelt bildene derfra og limer de inn i tråden. Men først må du opprette en konto der. Når du har gjort dèt trykker du på "Upload images and videos" den grønne på bildet. Kan hende du må velge "Upload from my computer" men dèt finner du ut av.

Bilde
Deretter følger du beskjedene du får. Er vel ikke annet en å trykke "Save" etter at bildet er lastet opp, hvis jeg ikke husker feil.
Da du skal kopiere et bilde som du vil legge på forumet, legger du bare peker`n på det bildet du vil ha. Da kommer det opp en rekke forskjellige adresser, men du velger nr 2 fra toppen.(Direct link) Klikk på "Direct link" og kopier på vanlig måte.

Bilde
Da går du tilbake til forumet og ditt innlegg, og trykker på Bilde

Bilde

Lykke til :wink:

Re: Hvordan legge inn bilder?

Lagt inn: 10 jun 2010, 16:08
av Zeida
TAKK

Re: Hvordan legge inn bilder?

Lagt inn: 01 apr 2020, 14:18
av nidrinr
Fant denne gamle tråden, og det slår meg at deg muligens fins enklere måter å legge inn bilder på nå..? Kan jeg på en eller anna måtd ra eg bilde med tlf som jeg kan lime rett inn i en tekst?

Re: Hvordan legge inn bilder?

Lagt inn: 01 apr 2020, 16:01
av GreenMan
nidrinr skrev: 01 apr 2020, 14:18 Fant denne gamle tråden, og det slår meg at deg muligens fins enklere måter å legge inn bilder på nå..? Kan jeg på en eller anna måtd ra eg bilde med tlf som jeg kan lime rett inn i en tekst?
På PC eller mac så kan du laste bilder opp til media.bueforum.no

Full guide på: http://forum.bueforum.no/viewtopic.php?f=10&t=2435

Re: Hvordan legge inn bilder?

Lagt inn: 01 apr 2020, 16:14
av Jæger
Jeg synes det er tungvint, men med appen Tapatalk på telefonen er det nesten som en lek.
Vel verdt å prøve, nindrinr.
Blir det vanskelig kan du sikkert spørre et barn om hjelp 8)

Re: Hvordan legge inn bilder?

Lagt inn: 01 apr 2020, 18:05
av nidrinr
...Får nok ta det seinere når noen kan vise meg. Har ikke pc eller internett hjemme, bare litt 4g på tlf. Unga her har nesten ikke brukt pc eller internett heller, så det hjelper ikke stort.

Re: Hvordan legge inn bilder?

Lagt inn: 01 apr 2020, 22:04
av Are
Har du en smartelefon/nettbrett, kan du bruke appen Tapatalk. Den er det flere her på forumet som bruker. Superlett jynå legge ut bilder med den. Mens jeg skriver denne posten i Tapbatalk, har jeg nederst i vinduet et symbol for å ta bilde og et for å hente bilder fra bildearkivet på smarttelefonen/nettbrettet. Anbefales.


Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Re: Hvordan legge inn bilder?

Lagt inn: 01 apr 2020, 22:08
av Are
Så i en annen tråd at du allerede hadde tatt i bruk Tapatalk og fått lagt ut bilder. Funka jo fint det. Leste visst disse i feil rekkefølge. Beklager.


Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Re: Hvordan legge inn bilder?

Lagt inn: 01 apr 2020, 22:12
av nidrinr
😎🤘