Side 1 av 1

Hvordan legge inn bilder?

Lagt inn: 19 mai 2010, 20:26
av Bowman
Prøver å legge ut bilder, men er like grønn :mrgreen: Kan jeg bruke picasa? :? Noen som har erfaring med dette. Ønsker en fyldig beskrivelse av hvordan dette gjøres. Noen som har tid`? :oops:

Re: Bilder

Lagt inn: 19 mai 2010, 22:02
av Moen
Jeg skrev hvordan her om dagen. Husker ikke i hvilken tråd.. Cluet er at du må lagre bildene dine ute på nettet. F eks http://www.photobucket.com Den er ultaenkel å betjene (og den eneste jeg har prøvd) Da kopierer du enkelt bildene derfra og limer de inn i tråden. Men først må du opprette en konto der. Når du har gjort dèt trykker du på "Upload images and videos" den grønne på bildet. Kan hende du må velge "Upload from my computer" men dèt finner du ut av.

Bilde
Deretter følger du beskjedene du får. Er vel ikke annet en å trykke "Save" etter at bildet er lastet opp, hvis jeg ikke husker feil.
Da du skal kopiere et bilde som du vil legge på forumet, legger du bare peker`n på det bildet du vil ha. Da kommer det opp en rekke forskjellige adresser, men du velger nr 2 fra toppen.(Direct link) Klikk på "Direct link" og kopier på vanlig måte.

Bilde
Da går du tilbake til forumet og ditt innlegg, og trykker på Bilde

Bilde

Lykke til :wink:

Re: Hvordan legge inn bilder?

Lagt inn: 10 jun 2010, 16:08
av Zeida
TAKK