Koking av kuhorn

Diverse sludder og vås og annet snikk snakk

Moderator: GreenMan

Svar
Brukeravatar
Bowman
Master bowyer
Innlegg: 3124
Registrert: 26 mar 2010, 21:54
Bosted: Tonsberg

Koking av kuhorn

Legg inn av Bowman »

Lurer på koking av kuhorn. Skal lage en "Mary rose" bracer i kuhorn. Trenger koking for å bli rettet ut. Hvordan lukter det? Risikerer jeg krig med min kone under kokingen? Lukter det død, helvete, trollfitte og fordervelse, eller er det som en pikant norsk middag. Bare lurer. Slik at jeg muligens kan koke når jeg er alene og legge inn et solid lufteintervall før min elskede ankommer.

:D
attend and listen gentlemen
that be of freeborn blood
I shall tell you of a good yeman
his name was Robin Hood
Brukeravatar
Kviljo
Master bowyer
Innlegg: 3657
Registrert: 09 jan 2006, 01:15
Bosted: Lista
Kontakt:

Re: Koking av kuhorn

Legg inn av Kviljo »

Hehe, det lukter svært lite :)
- Ivar Malde
mob: 991 55 405

Kviljo Buemakeri
Svar